ADRIENNE FELLER

Az Adrienne Feller márka filozófiája

A szépség nem más, mint a bennünk megteremtődött harmónia tükröződése. Mindannyian hozunk magunkkal egy lelki habitust, amihez jár egy külső köpeny. Ez a bőrünk. Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek rajta. Ha életünk minden területén törekszünk az egyensúlyra, az a tekintetünket, arcunkat, bőrünket is harmonikussá és sugárzóvá varázsolja. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket, éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz.

Ennek szellemében jöttek létre az ADRIENNE FELLER prémium natúrkozmetikumok. A 100%-ban természetes, növényi, kifogástalan minőségű alapanyagokból, magyar termálvízből készült kozmetikumok megalkotásában kulcsszerepe van az illóolajoknak, melyek nemcsak erős fizikai hatással rendelkeznek, hanem egy semmihez nem fogható éteri minőséggel is. Termékeink egyedisége, hogy természetes, bio alapanyagokból készülnek, felhasználva a világhírű magyar termálvíz erejét, melynek különlegességét az ásványok (magnézium, nátrium, kalcium, lítium, foszfor) aránya adja.

Adrienne Feller arckezelés Az Arienne Feller termékek egyedisége
• Bio alapanyagok
• Minerális bőrfeszesítés a magyar termálvízzel
• Prémium minőségű aktív illóolajok, melyek rövid idő alatt és méllyen képesek a bőrbe szívódni.
• Vitaminokban és nyomelemekben gazdag hidegen préselt növényi olajok
• Pannonessence – 7 magyar gyógynövény különleges ereje minden termékben
• 100% vegán
• Parabénmentes, szintetikus összetevők nélküli
• Magas hatásfokú prémium minőségű szépségápolás

A minőségi vegán alapanyagok és az illóolajok mellett különleges jelentőséget tulajdonítunk az érintésnek, az érintés minőségének és módjának, mely támogatja az elengedési és gyógyulási folyamatokat, ezáltal őrizve a szépséget.

Az Adrienne Feller kozmetikumok megrendelhetőek / megvásárolhatóak a Biorelax shopjában, az alábbi webshopos ár alatt állandó - 25  % al.

https://adriennefellerwebshop.hu


Amennyiben tanácstalan vagy, melyik kozmetikum a te bőrödre való, illetve szeretnéd kipróbálni azt, a szalonban mintával és tanácsadással segítek, keress bizalommal!!