BELICO DERMA CONCEPT

BelicoBőrápolás illúziók nélkül, kizárólag tudományos tényekre építve:

Bőrbarát összetevők, hogy a legérzékenyebb bőrűek is megelégedéssel tudják használni.

Intelligens bőrápolási rendszer, ahol a bőr működését biomimetikus hatóanyagok támogatják.

BioTech formulák, ahol az értékes növényi kivonatok high-tech hatóanyagokkal ötvöződnek.

3D rétegelt bőrépítő koncepció, hisz a különböző bőrrétegeknek más és más az igénye

Innovatív szállító rendszerek, a valódi mélyrétegű bőrmegújulásért.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A káros környezeti hatások és a stresszes életmód bőröregítő következményét egyre több tanulmány bizonyítja. Egyre több kozmetikai márka kínál ezen hatásokkal szembeni bőrápoló készítményeket. A Belico bőrápolási koncepció teljeskörű védelmet tud nyújtani a környezet negatív hatásaival szemben. Ha Belicoval véded a bőröd, ugyanakkor a környezetet is véded!

A hatóanyagok kiválasztásánál a bőr érdekei mellett a környezet érdekét is figyelembe veszi. Mellőz minden környezetre ártalmas, nehezen lebomló összetevőt. Lemond a felesleges papír- és celofán csomagolásról, hisz a vásárlás után azok azonnal a szemétbe kerülnének. Állatkísérlet-mentes kozmetikum, melyet összetevői alapján a PETA is elismer vegán kozmetikumként.

3D RÉTEGELT BŐRÉPÍTŐ KONCEPCIÓ
A bőr kívülről befelé 3 fő rétegből áll: hidro-lipid réteg (1D), epidermisz (2D) és a dermisz (3D). A bőr komfortérzetét gyorsan kiegyensúlyozhatjuk a legfelső réteg (1D) szabályozásával. A vízhiány okozta ráncokat is sikerrel tölthetjük fel, de ehhez már az epidermiszbe (2D) kell bőrazonos hatóanyagokat juttatnunk. A kollagén és elsztin rostok, valamint a hialuronsav termelődésének aktiválásához viszont a dermiszbe (3D) felszívódó, sejtekkel kommunikálni tudó kozmetikai formulák szükségesek.

A különböző bőrrétegek, különböző felszívódó képességű és molekulaszerkezetű formulákat kívánnak, ezért a Belico biomimetikus arckezeléseit a 3D rétegelt bőrépítő koncepciónak megfelelően állította össze. Az eredmény így ámulatba ejtő és jóval tartósabb. Nem véletlen, hogy szlogenünket vendégeink szájából vettük:

„Ilyen jó még nem volt a bőröm!”

BIOTECH SZÁLLÍTÓRENDSZEREK
A kozmetikai ipar legnagyobb kihívását a hatóanyagok mélyebb bőrrétegekbe való juttatása jelenti. Megfelelő molekulaszerkezettel és a bőr védekezőképességét „kicselező” hatóanyagszállító rendszerekkel elektrokozmetikai gépeket megszégyenítő eredményt érhetünk el a bőrápolásban. A Belico innovatív és high-tech szállítórendszerei (liposzómák, nanoszómák, fitoszómák, kozmetikai dróntechnológia) nemcsak a kozmetikai arckezelésekben, hanem az otthoni bőrápolásban is elérhetőek. Éppen ezért a látványos professzionális kezelések hatása az otthon használt Belico kozmetikumokkal fenntartható és megerősíthető. A Belico bőrápolás sikere az összehangolt otthoni és kozmetikai, szállítórendszerekre épülő 3D rétegelt bőrépítő koncepcióban rejlik. Nálunk a bőrszépítés valódi bőrépítés!

A Belico termékek felhasználása professzionális szaktanácsadáshoz kötött. Ezért a kozmetikumok kizárólag arra betanított kozmetikusokon keresztül érhetőek el.

A Belico kozmetikumok, megrendelhetőek / megvásárolhatóak a Biorelax shopjában, az alábbi webshopos áron.

https://belico.hu/termekek-2