Mesotica

MesoticaMiért érdemes a Mesotica intelligens peptidjeit választani?

• Mert a peptidek a high-tech kozmetikai ipar legígéretesebb hatóanyagai
• Mert a Mesotica termékei jelenleg a piac legmagasabb peptid koncentrációval rendelkező kozmetikumai
• Gyors és látványos bőrképjavulást eredményeznek antiaging és speciális bőrproblémák esetén is
• Maximálisan bőrbarát

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, így az „intelligens peptidek”™ segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait. Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben, szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatásai is elmaradnak.

Ezért, a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási rendszerét™. Ezen összevetőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer.

 A Mesotica 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója hightech hatóanyagaival, rétegenként - hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz - építi és aktiválja újra a bőr működését.

Mesotica A személyre szabott Mesotica arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt. A botoxszerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat. A sejtkommunikációs hatóanyagok, azaz a peptidek jelentősége abban rejlik, hogy megfelelően magas koncentrációban képesek a bőr funkciók folyamatába sejtszinten, szinte azonnal beavatkozni és képesek a bőr „ellustult gépezetét” újra aktiválni. Míg az antioxidánsok közvetve avatkoznak be a szabadgyökök okozta láncreakciós folyamatokba, addig a sejtkommunikációs hatóanyagok képesek közvetlenül kommunikálni a sejtekkel, azokat a célnak megfelelő működésre “rávenni”. Látványosan csökkenthetjük a ráncok mélységét a szem, a száj körül, az orr-ajak barázdában, a homlokon, a nyakon és a dekoltázson, valamint jelentősen javíthatjuk a megereszkedett arckontúrt, ha a szalonkezeléseket otthoni ápolással kombináljuk. Különböző bőrproblémák, mint pl. a couperosa vagy hyperpigmentáció esetén is látványos eredményeket érhetünk el, amennyiben betartjuk a Mesotica által kidolgozott szabályokat. A Mesotica intelligens peptidtechnológiája, peptid felhasználási szekvenciái és a 3D bőrápolási szabályrendszere a biztosítéka egy új generációs bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai és otthoni bőrápolásnak.

A Mesotica kozmetikumok, megrendelhetőek / megvásárolhatóak a Biorelax shopjában, az alábbi  árakon:

https://mesotica.hu/termekek/